• Berichtcategorie:Blog / Nieuws

Gastouder LaFé bestond op 2 augustus 2019 1 jaar.
Door de samenwerking met onze zakelijke partners en het vertrouwen van alle ouders, vonden wij het leuk hier een feest aan te verbinden.
De ouders en de zakelijke partners hebben dan  ook een uitnodiging ontvangen om op 17 augustus 2019 anwezig te zijn vanaf 14:00, waarbij om 15:00 uur een grote verrassing zou komen.

Op 17 augustus was het dan zover, en om 15:00 uur kwam de grote verrassing opeens de tuin in stappen.
Clown Ellebel, kwam langs om samen met de kinderen het feestje te vieren met een leuke clown act vol humor en wat magie.
Na de act mochten de kinderen kiezen tussen een glitter tattoo of geschminkt worden. Alle kinderen stonden vol verwachting in de rij. De één werd tijger , de ander prinses, weer een ander superman en éénhoorn.
Gastouder Patricia zelf koos samen met haar zoon voor een glitter tattoo.
Toen alle kinderen aan de beurt geweest waren , kregen ze allemaal nog een ballonfiguur en toen hebben we clown Ellebel uitgezwaaid.
Hierna hebben wij het buffet geopend en hebben alle kinderen, ouders en de zakelijke partners gezellig samen gegeten en gelachen tot het tijd was om te gaan.

Wij van gastouder LaFé willen iedereen nogmaals bedanken voor de super leuke en gezellige middag;)♥.
En met name Groenten- en fruitspecialist de Groenhoek ( uitgeroepen tot beste groenteman van Nederland) uit IJmuiden, Vis van Kaatje uit IJmuiden, Bopol  Webdesign ( www.bopol.nl )uit Overveen, AdminiSimpel uit Velserbroek en speciale dank aan Clown Ellebel.